"Stort tack Anja för att du sjöng på vår vigsel och gjorde det så otroligt bra! Vi kunde inte vara mer nöjda, ett minne för livet. Tack!"
/Andreas och Jonna, Bröllop, 2017

- OM-

Jag heter Anja är och en 32-årig tjej med stort musikintresse. Sången har varit en stor del av mitt liv sedan tidig ålder då jag redan som liten började sjunga i körer, ta sånglektioner samt delta i sångtävlingar som exempelvis "p4 Nästa".

Under åren har jag både hunnit med att frilansa som solist vid bröllop, dop, events, e.tc. men även att arbeta som showartist.
Det är möjligt att du kan ha sett mig på någon av Vingresors "Sunwing Resort"-scener där jag under ett par år showade på olika destinationer kring medelhavet och i Thailand. Du kan även ha sett mig på någon båt- eller julbordsscen. Förutom detta kan det hända att jag körar och dansar som backup-sångerska.

Jag är just nu bosatt i min hemstad Kalmar och sjunger bl.a. på bröllop och dop med Småland som utgångspunkt. Jag har senaste åren bott i Stockholm där jag haft min bas, vilket gör att många spelningar även sker i Stockholmsområdet.

Har du ett speciellt tillfälle på gång och söker en sångerska? Skicka ett mail eller fyll i din fråga i formuläret så svarar jag så fort som möjligt! Alla frågor är välkomna!